Yggdrasil - Big Bucks Bandits Megaways™

yggdrasil - big bucks bandits megawayYggdrasil och studiopartnern ReelPlay har släppt Big Bucks Bandits Megaways™. Spelet är Reel Play tredje titel som utvecklats genom YG efter den framgångsrika lanseringen av Atlantis Megaways ™ i december 2020 och nyligen släppta Giza Infinity Reels™. Action ... Spelet tar spelare till vilda västens gränser för en spikbitande avstämningsduell mellan vapenskyttar som förföljer stort pris.

Funktioner och respins: Big Bucks Bandits Megaways™ ger 117 649 sätt att vinna med en rad och ytterligare reaktionsvinster och funktioner som ger belöningar på upp till 10 000 gånger vadet. Jackpott Heist Respin utlöses när sex eller flera scatter-symboler landar och belönar tre respins. När nya scatter-symboler visas hålls de och respins-antalet återställs. Efter avslutad respins tilldelar varje scatter-symbol ett pris eller en jackpott. Double Cross Gamble-funktionen gör det möjligt att spela sina vinster för att multiplicera den totala vinsten med upp till 5 gånger. Spelare kan välja att samla sina vinster när som helst eller för att gå vidare till nästa multiplikator. Trophy Jackpott-funktionen erbjuder flera jackpottnivåer där Platinum-potten tilldelar 1 000 gånger en spelares insats.

Stuart McCarthy Chef för partnerprogrammet på Yggdrasil säger - Big Bucks Bandits Megaways ™ erbjuder spelare stor spänning med sitt beprövade västerländska tema, förfinade spelfunktioner och en enorm vinstpotential. Med den framgångsrika Megaways™ -mekanikern är spelet för spelare som är villiga att ta risker för en större belöning. Spelet är ett utmärkt tillskott till vår expanderande YG Masters-portfölj.

David Johnson, CCO på Reel Play säger: - Detta är ReelPlays tredje titel som släppts genom YG Masters-programmet på några månader och vi är mycket nöjda med hur snabbt vi kan bygga och distribuera nya spel. Vi ser fram emot att utveckla vårt partnerskap med Yggdrasil.