PlayN Go släpper ny slot - Thunder Screech

playn-go-thunderscreechPlayN Go släpper ett nytt videoslotspel med indianskt tema - Thunder Screech! Det är en 5 hjulig och 3-raders spelautomat med 10 fasta vinstlinjer. Funktioner - Thunder Screech använder wild multiplikatorer och gratissnurr. Thunderbirds totemsymbol är vild och visas bara på de 3 centrala hjulen. En wild kan ersätta alla symboler (förutom en scatter) för att slutföra en vinnande kombination. Med samtalsfunktionen kan du addera 5 till 9 vilda symboler på hjulen.

Strike-funktion, Thunder Wilds och respins - Strike-funktionen aktiveras slumpmässigt och uppgraderar alla wilds till Thunder Wilds. Thunder Wilds utlöser respins med en multiplikator, som börjar med x1, ökar med 1 på varje efterföljande respin tills de når x3, sedan avmarkeras de. När mer än en Thunder Wild är en del av en vinnande kombination, läggs deras multiplikatorer samman för ett maximalt värde på x9.

PlayN Go CPO Martin Zettergren säger: "Det är viktigt att ge spelarna nya idéer och historier att utforska medan de spelar men det är också viktigt att själva spelet fortfarande är tillräckligt bra för att hålla dem intresserade. Många spel kan vara inslagna i ett trevligt tema och ha lite roligt konstverk men sedan finns det inget som håller spelarnas intresse när det gäller spel. Så även om tidiga siffror kan vara bra är det en kraftig nedgång när människor spelar en gång och sedan gå vidare till något annat. Vi skapar spel som människor kan njuta av om och om igen. "