PlayN Go - Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God

playngo_cat-wilde-in-the-eclipse-of-the-sun-godPlayN Go släpper nytt videoslotspel - Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God. Det är en 5-hjulig och 3-rads videoslotmaskin med tio fasta vinstlinjer. En kaskadmultiplikator multiplikator ökar värdet på vinster med varje kaskad i ett basspel och exploderar sedan i gratissnurr, vilket ger upp till 70 gånger multiplikator på vinstlinjer på vinstlinjen. Mer ... Wilds kan landa på valfri rulle, och alla Wilds expanderar för att fylla rullen. 3 Scattersymboler som visas på hjulen 1, 3 och 5 utlöser initialt 10 gratissnurr. Tjäna ytterligare gratissnurr under läget genom att få 3 Scatter-symboler på hjul 1, 3 och 5. Antalet gratissnurr är obegränsat.

Symboler och gratissnurr - Innan gratissnurr börjar väljs en symbol från någon av de höga eller lågt betalda symbolerna för att bli en specialutvidgningssymbol. Efter att de vanliga vinnande kombinationerna har erkänts kan specialsymbolen komma att expandera för att täcka alla tre positionerna på rullen. Notera att symbolen expanderar bara när den ingår i en vinnande kombination. De speciella expanderande symbolerna behöver inte visas intill varandra för att resultera i en vinnande kombination. I tillägg kan vilda symboler skapa vinnande kombinationer med de speciella expanderande symbolerna.

Martin Zettergren PlayN Go´s CPO säger: - När spelare hittar ett spel som de älskar kommer de att återvända till det. Men de vill ha försäkran om att de får en bra upplevelse när de letar efter något nytt. Människor känner till Wilde-serien av spel är roligt och underhållande. De vet vad de får i ett nytt instrument, och det inspirerar tillit och lojalitet.