Playtech i virtuelt sportspartnerskab med Danske Spil

Spillemyndigheden DK

Playtech har underskrevet et partnerskab med Danske Spil om at give den danske statsejede operatør sin virtuelle sportsportefølje.

Danske Spil har valgt otte af Playtechs virtuelle sportsprodukter tværs af fodbold, basketball, tennis, vinthund, hestevæddeløb, speedway og cykling, som også tilbyder simulationsbaserede odds. Aftalen med leverandørens sportsafdeling vil se, at operatøren, der også driver det danske nationale lotteri, integrerer Playtechs interne virtuelle sportsindhold på tværs af sin online platform.

Playtech Sports virtuelle sportsdirektør Richard Andrew sagde: "Vi har set spillerengagement for vores virtuelle sportsudvikling, selv vores mest optimistiske forventninger i de seneste måneder, og vi er glade for at kunne meddele, at Danske Spil har lanceret vores innovative virtuelle sportsportefølje."

Danske Spil CEO Pernille Mehl tilføjede: ”Vi er glade for at kunne lancere en ny produktvertikal i vores produktportefølje. Det er et andet produkt end det klassiske lotteri, som forhåbentlig kan tiltrække nye kunder til vores forretning”.