GIG Affiliates migrerar till Betsson Group Affiliates

Betsson Group _GIG Affiliates

GIG Affiliates kommer att migrera till Betsson Group Affiliates. Tidsramen för migrationen är inställd till 2 november 2020.

I april i år köptes dessa märken av Betsson och det verkar vara en anledning att de nu har valt att flytta sin affiliate-verksamhet till en sammanslagen enhet med alla varumärken tillsammans. Betsson Group Affiliates inkluderar redan spelföretag som Betsson, Betsafe, NordicBet och Jalla Casino och får därmed fler topprankade spelsajter i sin grupp.

Hur migreringen går till

GIG Partners kommer att få information om hur man loggar in på 'MyAffiliates' (Betsson Affiliate Group) för ditt nya konto. Det finns också möjligheter att slå samman konton. Det nämndes att tillgången till Income Access och Netrefer kommer att vara begränsad. Logga in på MyAffiliates / BetssonGroupAffiliates med ditt nya användarnamn och lösenord för att kontrollera oktoberaktivitet.

OBSERVERA. Om du redan har ett befintligt Betsson Group Affiliate-konto med samma e-post, vänligen kontakta support@betssongroupaffiliates.com.

GIG Affiliates är fast beslutna att göra detta så smidigt och problemfritt som möjligt för dig som partner och man försäkrar också att allt kommer att förbli detsamma, dvs, du kommer att behålla samma kontoansvariga för GIG Brands, som nu kallas Zecure. Avgifterna kommer inte att höjas och betalningar kommer förbli i tid.

Betssin Group Affiliates svarar: - Vi håller för närvarande Zecures varumärken åtskilda från BGA Brands. Om du vill börja marknadsföra Zecure-varumärken, vänligen registrera dig för ett annat affiliate-konto från och med måndagen den 2 november.