Playtech startar om Live Football Roulette i ny Let's Play-studio

PlayTech Live Football Roulette

Playtech, världens ledande spelteknologiföretag, har nylanserat sitt framgångsrika Live Football Roulette-spel som en del av sin nya sporttema Let's Play-studio med en helt ny Goal Side Bet-funktion. 2018 som Football Weekend Roulette såg tabellens popularitet att dess täckning utvidgades till att täcka all större fotbollsaktivitet, inklusive Champions League hela veckan.

Let´s Play Studion

Den dedikerade Let's Play-studion ersätter den tidigare gröna skärmbakgrunden och är utformad i en permanent och dedikerad sportmiljö och som kommer erbjuda ett brett utbud av sportigt innehåll under hela året. Tillsammans med roulette spelar återförsäljarna live-kommentarer om alla matcher och som strömmar nyheter om stora stora fotbollshändelser över hela världen. En pekstyrd videovägg visar viktiga ögonblick från spel plus Statscore-matchstatistik vilket skapar en ännu mer uppslukande spelupplevelse.

Hur Live Football Roulette fungerar

PlayTech

Live Football Roulette har nu en ny Goal Side Bet-funktion, vilket ger spelare ungefär en av sju chanser att vinna varje gång de spelar funktionen. När spelare gör ett mål satsas fem angränsande nummer slumpmässigt och, om bollen landar på ett av dessa nummer, vinner spelaren med en minsta multiplikator på 3x - och eventuellt upp till 100x. Animerade fotbollströjor indikerar grannnummer, vilket ökar det visuella överklagandet och känslan av förväntan, medan en ledartavla i spelet spårar och visar vinnarna på en separat skärm.

Edo Haitin, VD för Playtech Live, kommenterar: - Live Football Roulette har vuxit från att vara ett reklambord till ett av våra mest populära spel under hela året, så vi vet att spelare kommer att bli väldigt glada över denna nyligen förbättrade version. Spelet har fått en viktig boost också, med den nya Goal Side Bet-funktionen som erbjuder en engagerande, innovativ twist, med lockande utsikter till den potentiella 100x vinst.