b2u logo mobil_1023_133_1

Playtech startar om Live Football Roulette i ny Let's Play-studio

PlayTech Live Football Roulette

Pressmeddelande London 9 september 2020 - Playtech, världens ledande spelteknologiföretag, har nylanserat sitt framgångsrika Live Football Roulette-spel som en del av sin nya sporttema Let's Play-studio med en helt ny Goal Side Bet-funktion. 2018 som Football Weekend Roulette såg tabellens popularitet att dess täckning utvidgades till att täcka all större fotbollsaktivitet, inklusive Champions League hela veckan.

Let´s Play Studion

Den dedikerade Let's Play-studion, som ersätter den tidigare gröna skärmbakgrunden, är utformad som en permanent, dedikerad sportmiljö som kommer att vara värd för ett brett utbud av sportledt innehåll under hela året. Tillsammans med roulette spelar återförsäljarna live-kommentarer om alla matcher och strömmar nyheter om stora stora fotbollshändelser över hela världen. En pekstyrd videovägg visar viktiga ögonblick från spel plus Statscore-matchstatistik, vilket skapar en ännu mer uppslukande upplevelse.

Hur Live Football Roulette fungerar

PlayTech

Live Football Roulette har nu en ny Goal Side Bet-funktion, vilket ger spelare ungefär en av sju chanser att vinna varje gång de spelar funktionen. När spelare gör ett mål satsas fem angränsande nummer slumpmässigt och, om bollen landar på ett av dessa nummer, vinner spelaren med en minsta multiplikator på 3x - och eventuellt upp till 100x. Animerade fotbollströjor indikerar grannnummer, vilket ökar det visuella överklagandet och känslan av förväntan, medan en ledartavla i spelet spårar och visar vinnarna på en separat skärm.

Edo Haitin, VD för Playtech Live, kommenterar: - Live Football Roulette har vuxit från att vara ett reklambord till ett av våra mest populära spel under hela året, så vi vet att spelare kommer att bli väldigt glada över denna nyligen förbättrade version. Fotboll är trots allt känd som ”det vackra spelet”, så här på Playtech Live kände vi att det förtjänade en studio att matcha! Spelet har fått en viktig boost också, med den nya Goal Side Bet-funktionen som erbjuder en engagerande, innovativ twist, med lockande utsikter till den potentiella 100x vinst. Naturligtvis, det som fortfarande är kärnan i Live Football Roulette är nyhetsflödet, statistiken och återförsäljarkommentaren, som alla gör det möjligt för spelare att hålla jämna steg med spelet på planen tillsammans med spänningen i roulette-spelet. Live Football Roulette har varit en av våra mest framgångsrika sport- och livecasinoövergångar och erbjuder övertygande innehåll för sportspelare och ett mycket effektivt korsförsäljningsverktyg för operatörer. Den specialdesignade Let’s Play-studion skapar också ett brett utbud av möjligheter att leverera säsongsbetonat och skräddarsytt innehåll över en mängd olika sporter, baserat på operatörens och marknadens krav.