Bethard næste spilfirma til at forlade Danmark

Danmark lukket

Bethard lukkede i Danmark den 31. juli og er den seneste i en række spilleselskaber, der trækker sig ud af det danske spillemarked. At spillemarkedet i Danmark er blevet mindre attraktivt ud fra et økonomisk perspektiv er ganske åbenlyst, da spillesiderne fortsætter med at forlade landet. Tidligere i år lukkede Betsafe for danske spillere. Sajten Betxpert skriver, at flere spilleselskaber kan vælge at reducere deres danske aktiviteter eller i værste fald lukke helt ned. Baggrunden er præsentationen af ​​den nye danske finanslov, der blev præsenteret 2. december 2019, hvilket vil ændre vilkårene for licensvirksomhederne i Danmark markant. Artiklen nævnte også, at bettingselskabet Bet25 har leveret et nyt rekordunderskud og nu har en negativ kapital på -120 millioner.

Ændringen i loven siger, at virksomhederne fra 1. januar 2021 skal betale op til 28% i skat, hvilket betyder en skatteforøgelse på op til 40%. Skattestigningen vil således lægge yderligere pres på konkurrencen i Danmark, hvilket helt sikkert vil føre til forværrede forhold for spillerne og reducerede indtægter for spilleselskaberne.

Hvad angår Bethard, vil de nu koncentrere deres aktiviteter hovedsageligt i Sverige, Finland, Tyskland, Norge og Spanien, når vi stillede spørgsmålet til støtte. Tidligere i år trak de sig tilbage fra Storbritannien.