NetEnt ny fotbollsautomat släppt - Super Striker

Netent logo

NetEnt har släppt en spännande Super Striker för fotbollsfans över hela världen. Super Striker är en 3-hjuls videospelautomat som inkluderar gratissnurr på flera nivåer. En gyllene multiplikatorfunktion och ett Bet Slip-koncept som först lanserades med Scudamore Super Stakes är utformat för att återskapa förväntan om att satsa på live fotboll.

Om Super Striker

Fördelar med spelet är att spelare som slår en Golden Scatter i huvudspelet får en omedelbar vinst. Ett hat-trick med tre Scatter-symboler aktiverar fem nivåers gratissnurr med en ökande nivå-multiplikator. Genom att samla nio Golden Scatters kan spelare gå vidare till nästa nivå tills de når freespins-finalen och tilldelar vinnare med en x10 nivå-multiplikator.

Bryan Upton, NetEnt Director of Games säger: "Vi kan inte få spänningen i årets fotboll tillbaka men med Super Striker vill vi ge fansen något upphetsade tills fotbollen återvänder. Vår unika insatsfunktion återvänder med spel utformade specifikt för detta spel som lägger till den extra anledningen att spela och spänning när dessa satsningar kommer in. Super Striker TM är ett klassiskt och enkelt spel som vi har designat för att locka alla sportfans".