Yggdrasil stärker sitt partnerskap med Betsson Group

Yggdrasil_Bettson Group

Yggdrasil, en innovativ leverantör av onlinespellösningar, har ytterligare stärkt sitt partnerskap med Betsson Group genom att utvidga innehållsfördelningsavtalet till Betsafe-varumärket i Litauen under en sexmånadersperiod. Betssons litauiska varumärke att ha tillgång till Yggdrasils omfattande innehållsportfölj från början av april. Detta kommer att inkludera Temple Stacks, fanfavoriter som Vikings trilogi men också kommande titlar som Multifly. Yggdrasil's Neon Rush lanserades i april, där spelare kan ta emot upp till 15 Splitz av ett slag och ha en chans att vinna stort på varje snurr på sex jackpottar. Det nämndes också att Betsson kommer att få tillgång till Yggdrasils sortiment av proprietära marknadsföringsverktyg i spelet BOOST.

Patrick Nordwall på Yggdrasil säger: - Betsson är en av våra nyckelkunder och vi är glada över att utöka vårt långvariga partnerskap och samarbeta med dem på en ny marknad. Vi fortsätter att implementera vår tillväxtstrategi på reglerade marknader och vi ser fram emot att erbjuda våra spel till lokala spelare i Litauen, särskilt titlar med vår nya mekanik Splitz och kommande Gigablox.

Ciara Nic Liam, hos Betsson Group, säger: - Yggdrasils spel har varit mycket populära bland våra kunder på alla marknader sedan dag ett av vårt partnerskap och vi vet att Litauen inte kommer att bli annorlunda. Deras ständigt växande portfölj av innovativa och engagerande spel kommer att vara ett bra komplement till vårt befintliga erbjudande.