b2u logo mobil_1023_133_1

Pragmatic Play Första utgåvan 2020 - Buffalo King

Pragmatic Play logo

Pragmatic Play är en av de ledande mjukvaruleverantörerna för videoslots, live casino och bingo. Pragmatic Play har lanserat sin första utgåva för 2020 med namnet Buffalo King. Buffalo King är den senaste utgåvan i Pragmatic Plays samling av spelautomater. Spelet 4 × 6 är beläget på de stora slätterna i Amerika som inkluderar de fruktansvärda varelserna i det vilda som fyller rullarna. Buffelsymbolerna är staplade på rullar och erbjuder en betydande vinstpotential.

Om Spelet

När tre gyllene bonussymboler träffar rullarna på samma gång, utlöses gratissnurr-läget som transporterar spelare till slätten på natten, när bufflar springer över skärmen. Gratissnurr kan laddas igen för att tjäna upp till 100 gratissnurr, med vilda multiplikatorer upp till 5x. Ta en titt på funktionerna och prova en chans att vinna stort.

Pragmatic Play - Buffalo King

Melissa Summerfield på Pragmatic Play, säger: ”Buffalo King är det senaste tillskottet till vår premiumportfölj som konsekvent erbjuder spännande och mångsidiga spel. Med en uppslukande inställning, lukrativ bonusfunktion och 4096 sätt att vinna kan vi inte vänta med att se hur Buffalo King tas emot av Pragmatic Play-fans.”