Gaming Innovation Group och Armstrong Operations Ltd undertecknar en förlängning

GIG

Gaming Innovation Group Inc (GiG) har tecknat en förlängning med Armstrong Operations Ltd. Förlängningen kommer också att innebära två nya varumärken som kommer att fungera på en egen MGA-licens på GiG: s plattformslösning, GiG Core. Detta är förutom deras onlinecasinosida dreamz.com (som drivs av Dreamz Partners vår notering). Namnen på de två varumärkena nämndes inte i pressmeddelandet, men GiG är dock mycket nöjda eftersom Dreamz.com har varit på stark frammarch sedan sajten startades upp.

Richard Brown, verkställande direktör i GiG säger: ”Vi är mycket nöjda med att ha tecknat ett avtal om två nya onlinemärken på en fast avgiftsavtal med Armstrong Operations Ltd. från den vita etikettmodellen till egna licensierade operatörer mot en fast avgift. Deras varumärke dreamz.com lanserades i oktober 2018 och har varit enormt framgångsrikt på kort tid.”

Simon Furustig, chef för Armstrong Operations Ltd, säger: ”Skräddarsydda kundupplevelser är en högsta prioritering för oss, och vi är glada över att GiGs teknik kan stödja våra ansträngningar. Vi ser fram emot att utveckla vår plattform för spelarengagemang och varumärken ytterligare med deras stöd.”